اسیدیته در قهوه
اسیدیته قهوه Acidity Coffee تصمیم داریم در قهوه هوپ به
شما به صورت تخصصی آموزش بدهیم
چرا که یک مخاطب حرفه ای قهوه در خانه باید با اصطلاحات
و معیار های قهوه حتی برای مصرف شخصی آماده باشد
پس امروز به سراغ اسیدیته میرویم.
منظور از اسیدیته قهوه چیست
ما در قهوه به جز طعم تلخ
طعم های دیگری دریافت میکنیم و یکی از اصلی ترین و مهمترین
دریافت های طعمی ما اسیدیته قهوه است. ساده ترین تعریف اسیدیته
یاداوری و تداعی طعم ترش میوه ها در قهوه است.
توجه داشته باشید ! طعم ترش بر دو حالت است
یکی بسیار نامطلوب و زننده و خشن است و شما متوجه بد بودن آن میشوید
که این ترشی دلایل مختلفی دارد اما هرچه هست اسیدیته نیست !!!
میزان اسیدیته قهوه
میزان اسیدیته و نوع آن کاملا به نوع دانه و ارتفاع آن – فرایند کشت – فراوری –
اصالت و خاستگاه و نوع رست بستگی داشته و در هر قهوه کاملا متفاوت است
اسیدیته یک طعم ترش بسیار مطلوب و خوشمزه است
مثلا شما با دقت در طعم قهوه میتوانید طعم ترش قوی تر مانند
لیموترش و پرتغال یا طعم ترش ملایم تر مانند توت فرنگی و سیب را دریافت کنید
توجه داشته باشید قهوه به هیچ عنوان اسانس طعمی و افزودنی ندارد
بلکه طعم ذاتی قهوه است و به همین دلیل دقیقا طعم میوه را نمیدهد
Acidity قهوه
بلکه شما را به خاطر این میوه ها می اندازد
برای همین میگوییم تداعی کننده , معمولا در قهوه های
تخصصی و سینگل اورجین یکی از مهمترین فاکتور های اسیدیته قهوه است
و باید بدانید یک اسیدیته خوب میتواند گواه بر کیفیت بالای دانه قهوه باشد
عامل اسیدیته قهوه – طعم ترش قهوه
اصلی ترین دلیل وجود اسیدیته قهوه در واقع وجود اسید های مفید و ذاتی خود قهوه است
معمولا در قهوه های دمی مانند کمکس , وی شصت , کالیتا , ایروپرس و…. اسیدیته قهوه
و شفافیت طعمی یکی از مهمترین فاکتور های طعمی است
“نوشته امید کریم زاده ”
خرید قهوه تخصصی
اینبار اگر نام اسیدیته را شنیدید حتما در هنگام خرید و مصرف قهوه به آن توجه کنید
قهوه هوپ لاین سینگل اورجین برزیل و قهوه هوپ اسپشیالیتی کلمبیا دارای طیف
طعمی بسیار جذاب و مخصوصا اسیدیته بسیار خاص هستند
جهت خرید قهوه های تخصصی و با کیفیت بالا از قهوه هوپ با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید