۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵

خانه » آموزش قهوه » مواد تشکیل دهنده قهوه و ارزش غذایی قهوه
خواص قهوه

مواد تشکیل دهنده قهوه و ارزش غذایی قهوه

مواد تشکیل دهنده قهوه چیست

ارزش غذایی قهوه ما یکسری مطالب زنجیره ای درباره تمام خواص قهوه
و ارزش غذایی آن اماده کردیم . اگرچه منابع مختلفی به این
خواص اشاره کلی میکنند اما ما تصمیم گرفتیم از معتبرترین
منابع پزشکی خارجی این مطالب را اماده کنیم
قهوه به صورت کلی علاوه بر کافئین
دارای مواد مغذی ضروری ( در هرفنجان به صورت کلی) زیر میباشد:
ریبوفلاوین (ویتامین B2): 11٪ از نیاز روزانه بدن
اسید پانتوتنیک (ویتامین B5): 6٪ از نیاز روزانه بدن
منگنز و پتاسیم: 3٪ از نیاز روزانه بدن
منیزیم و نیاسین (ویتامین B3): 2٪ از نیاز روزانه بدن
شاید این اعداد از نظر شما کوچک به نظر بیاید
اما در ادامه با ما همراه باشید تا اصلی ترین خواص
و تاثیرات این نوشیدنی جادویی بر روی بدن را برایتان بگوییم

کافئین قهوه چقدر است

عناصر و مواد تشکیل دهنده قهوه شاید بزرگترین خاصیتی که

ما در قهوه میشناسیم خاصیت انرژی بخشی باشد
در مغز شما بر اثر فعالیت و سوخت و ساز مولکلی به نام آدنوزین
ایجاد میشود که با تجمع آن شما احساس خواب آلودگی و خستگی میکنید
کافئین موجود در قهوه در جریان خون جذب می شود و بر گیرنده های این مولکول مینشیند
درنتیجه کارایی سلول هارا بر خلاف ادنوزین افزایش میدهد و شما با وجود احساس خستگی
بعد از نوشیدن قهوه احساس هشیاری و شادابی میکنید

تاثیر قهوه بر ذهن

اما این همه ماجرا نیست چرا که مطالعات نشان میدهد قهوه جنبه های مختلفی از عملکرد
مغز را تحت تاثیر قرار میدهد که از جمله میتوان به بهبود حافظه – خلق و خو – هشیاری
سطح انرژی و زمان واکنش و عملکرد ذهنی شما اشاره کرد
در پست های آتی دیگر خواص قهوه را برایتان خواهیم گفت
پس لطفا اگر الان خسته هستید اماده درست کردن یک لیوان قهوه خوشمزه شوید !
بلد نیستید ؟ ما یادتان میدهیم ! قهوه و تجهیزات ندارید ؟ قهوه هوپ به شما میدهد !

پس با 09120897505 تماس حاصل بفرمایید

برچسب‌ها:, , , , , , , , , , , ,

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *