اصطلاحات قهوه – بادی قهوه
بادی قهوه Body یکی از پارامتر های تخصصی و
مهم قهوه است . تا حالا شنیدید که بادی
یک قهوه بالاست؟ اما بادی چیست؟ اجازه بدهید آن را
با یک مثال به شما نشان بدهیم. نوشیدن یک ابمیوه مثلا شیر موز را
تصور کنید. حالا نوشیدن اب را تصور کنید. فاکتور های طعمی
و ظاهری را کامل حذف کنید؟ چه میماند؟ بله شیر موز حس سنگینی
بیشتری در دهان شما ایجاد میکند.
بادی در قهوه
در واقع بادی به نوعی یک
احساس دهانی در قهوه است . میتوانید آن را نوعی پارامتر غلظت قهوه تصور کنید
مثلا شما در اسپرسو بادی بیشتری نسبت به قهوه امریکانو
دریافت میکنید. جالب است حتی
دانه های قهوه هم نسبت به هم این پارامتر را دارند مثلا
دانه روبوستا بادی بیشتری به نسبت عربیکا دارد. یا حتی در یک شرایط
عصاره گیری یکسان و حذف فاکتور مراحل دم اوری در دو نوع قهوه متفاوت
مثلا یک قهوه کامرشیال با یک قهوه سینگل اورجین شما بادی متفاوتی میتوانید دریافت کنید
اطلاعات قهوه
حتی در یک قهوه کامرشیال دولاین مختلف بادی های متفاوتی نسبت به هم دارا هستند
یا حتی در قهوه های دمی حتی در یک وسیله یکسان با دو قهوه متفاوت میتوانید دو بادی
متفاوت دریافت کنید. پس بادی به طور کلی به خود قهوه و صد البته رست قهوه و
به نوع عصاره گیری و نوع دم اوری و نوع وسیله دم اوری وابسته است
شناخت قهوه
البته تشخیص بادی همیشه به سادگی تفاوت اسپرسو و امریکانو و مثال های بالا نیست
گاهی برای تشخیص بادی باید تجربه نوشیدن قهوه را با چاشنی دقت یکی کنید
و بعد از مدتی قطعا در شرایط یکسان میتوانید تفاوت بادی قهوه ها را تشخیص بدهید
” امید کریم زاده ”
شما در لاین های کامرشیال و تخصصی قهوه هوپ میتوانید بیشترین لذت ممکن را از بادی قهوه ببرید
لطفا تجربیاتتان را درباره بادی قهوه با ما به اشتراک بگذارید
جهت خرید قهوه در لاین های گوناگون با 09120897505 تماس حاصل بفرمایید